Yeşil fasulyeleri pişirmek ve kızartmak için kesiyoruz.
Yeşil fasulyenin etli kısımlarını yemek olarak kesiyoruz.
Kızarmış tarafları ince doğrayın.
Fasulyeleri güzelce yıkıyoruz.
Bir tencereye su koyup kaynatıyoruz.
Kaynamaya başlayınca fasulyeleri ilave edin.
1-2 dakika sonra süzgeç yardımı ile tencereden alıp soğuk suya koyuyoruz.
Sudan çıkarıp süzgece alıp soğumaya bırakıyoruz.
İyice soğuduktan sonra poşetlere koyup pipet yardımıyla havasını alıp ağza bağlarız.
buzdolabına koyduk
Kışın et veya zeytinyağının tadını çıkarabilirsiniz.
Başvuranlara hayırlı olsun
yemek ister misin 😋
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]