Taze baharatlı fasulye pişiriyoruz
Havuçların kabuklarını yıkayıp jülyen şeklinde kesiyoruz
Büyük fasulyeleri yıkayın, uçlarını kesin ve 2-3 parçaya bölün.
Bir tencereye zeytinyağını alıp jülyen doğranmış havucu iki küp şekerle alıp kavurmaya başlıyoruz.
Havuç 1-2 dk. hızlıca iri fasulyeleri ekleyin ve tencerenin kapağını kapatın.
Bu arada, taze soğan ve sarımsak serpin
Fasulyeye taze soğan ve sarımsağı ekleyin ve karıştırın.
1 limonu sıkın, bir tatlı kaşığı unu ekleyip karıştırın, baklaların üzerine bu karışımı dökün.
2 su bardağı su ekleyin
Pişirme kağıdını ıslatıp buruşturun ve baklaların üzerine dizin.
Tencerenin kapağını kapatıp kısık ateşte 40-45 dakika pişirin. Sırayla pişiriyoruz, baklanın cinsine göre pişme süresi değişebiliyor.
Tavada soğuyunca bir tabağa alıp ince kıyılmış dereotu ekliyoruz.
Havuç ve taze soğan ile taze bakla yemeği hazır.
Afiyet olsun 😋.
var siteLongVisitInterval = setInterval(function(){ clearInterval( siteLongVisitInterval ); ga('send', 'event', 'LongVisit', '15-seconds', 'Normal'); }, 15000);
window.fbAsyncInit = function() { FB.init({ appId : '625252620958088', xfbml : true, cookie : true, version : 'v2.9' }); };
(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = " fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
window.initializeSiteEvents = function(){ window.session = "false"; window.sessionURL = "/" ; window.sessionProfileURL = "/" ; window.sessionUnVerifiedEmail = "false"; window.allowCopy = "false"; } var OneSignal = window.OneSignal || []; OneSignal.push(function() { OneSignal.init({ appId: "ddbd8fe6-7d2c-430b-8c04-52a6fe5a181a", }); });
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]