Tencerede buğulanmış palamut

Tarifte buğulanmış palamut için malzemeler

  • 2 adet palamut filetosu
  • 1 büyük patates
  • 2 küçük soğan
  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • Özel baharatlar

Bir tencerede buğulanmış palamut tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Tencereye parmak kalınlığında dilimlenmiş patatesleri dizin.
  2. Doğranmış soğanları ekleyin.
  3. Üzerlerine sıvı yağ gezdirin ve cevizleri kabukları yukarı bakacak şekilde dizin.
  4. Kapağını kapatıp orta ateşte patatesler yumuşayıncaya kadar pişirin.
  5. Patatesler yumuşayınca tuz ve karabiberi ekleyin.
  6. Palamutu çevirin ve tereyağını ekleyin.
  7. Tereyağı biraz köpürmeye başlayınca servis yapın.

Afiyet olsun.

Fotoğraflı tencerede buğulanmış palamut

  • tatlı tarifi
  • buğulama
  • Palamut
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Kasede
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

anne balkabağı modeli

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın