Tenceredeki kek tarifi için,
Şeker ve yumurtayı köpürene kadar çırpın.
Üzerine tüm sıvı malzemeleri ekleyip karıştırmaya devam edin.
Son olarak un, kabartma tozu ve vanilyayı ekleyip karıştırın.
Tavaya koyacağınız kek kalıplarını sıvı yağ veya margarin ile yağlayın.
Ben kahve fincanı kullandım ve yağladım kek hamurundan bir kepçe dökelim.
Kalıbın yarısına gelene kadar tencereye sıcak su koyalım ve bardakları koyalım.
Orta sıcaklıkta 20-25 dakika. Kapağı açmadan pişirelim.
2-3 saat soğuduktan sonra kaşık yardımıyla kenarlarını çıkarıp ters çevirebilir dilediğiniz gibi süsleyip servis edebilirsiniz 😍😍😍
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]