Tereyağı yok, ghee yok! Bu kurabiyeyi çok seveceksiniz.


Tereyağı yok, ghee yok! Bu kurabiyeyi çok seveceksiniz. Tarif malzemeleri

  • 2 yumurta
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 su bardağı nişasta
  • 1 poşet vanilya şekeri
  • Yarım kutu kabartma tozu
  • Yarım su bardağı fındık
  • Bir fincan çikolata parçaları
  • 1 yemek kaşığı kakao
  • Yumuşak bir hamur olana kadar 2 su bardağı un ekleyebilirsiniz.

Tereyağı yok, ghee yok! Bu kurabiyeyi çok seveceksiniz. Tarifi nasıl yapıyorsunuz?

yemebaskı tarifi
  1. Yumurta, şeker, yağ, nişasta ve kakao bir kaba alınır ve iyice ayıklandıktan sonra un ve kabartma tozu ilave edilerek yumuşak bir hamur elde edilir.
  2. Daha sonra fındık ve damla çikolatayı ekleyip bisküvi hamurunu güzelce yoğurun.
  3. Daha sonra ceviz büyüklüğünde parçalayıp rulo yapıp fırın tepsimize yerleştirelim.
  4. Daha sonra 185 derecelik fırında kekin üzeri çatlayana kadar pişirelim.
  5. Kırık kurabiyeleri bir bardak yardımı ile ufalayalım, fırından çıkarmadan bu işlemi yapalım ve kurabiyeleri ezdikten sonra 5 dakika daha pişirip çıkaralım.
  6. Kurabiyeler ilk sıcaklıkları göründüğünde servis edelim 😊.

Tereyağı yok, ghee yok! Bu kurabiyeyi çok seveceksiniz. Resimli bir tarif nasıl yapılır?

  • tatlı tarifi
  • çok
  • kurabiye tarifleri
  • kek
  • Ghee
  • kek tarifleri
  • seveceksin)
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Ghee
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • hiç kimse”

sonraki haber:

Elmalı kek

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın