Tereyağında kızartılmış küçük mantarlar

Tereyağlı mantarlı patates kızartması tarifi için malzemeler

  • 1 tabak mantar
  • 1 çay kaşığı tereyağı
  • göz tuzu
  • 3 dilim kaşar peyniri

Mantar tereyağlı patates kızartması tarifi nasıl yapılır?

kartal değilTarifler.net.tr
  1. Öncelikle mantarların saplarını çıkaralım ve mantarların küçük olmasına dikkat ederek güzelce yıkayalım.
  2. Tavaya alıp tuzunu ilave edip suyunu çekene kadar pişirelim.
  3. Ardından sıvı yağı ekleyip güzel bir renk alana kadar pişirin.
  4. Son olarak kaşarları üzerini tamamen geçecek kadar ilave edip ağzını kapatalım ve kaşarlar eriyince servis edelim.

Fotoğraflı tereyağlı kızarmış mantar tarifi

  • Bebek,
  • börek tarifi
  • kızarmış patates
  • mantarlar
  • kek tarifleri
  • yamaçlar
  • tarifler
  • tatlı tarifleri
  • tereyağlı
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • tarifler

Sonraki haber:

Pizza Kahvaltı Börekleri (Videolu)

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın