toprak somun kek


Toprak Loaf Kek Tarifi için Malzemeler

  • 250 gr kremalı tereyağı (veya kuru tereyağı)
  • 125 gr pudra şekeri
  • 125 gr yumurta akı (3 büyük yumurta yapar)
  • 20 gram mısır nişastası
  • 350 gram bir
  • 1 vanilya

Zemin somun kurabiye tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Krema yağını ve pudra şekerini güzelce çırpın, çırparken yumurta aklarını azar azar ince iplikler halinde ekleyin ve iyice köpürene kadar çırpın.
  2. Daha sonra kuru malzemeleri eleyip ilave edelim ve büzülmemesine dikkat ederek parmak uçlarımızla yavaş yavaş karıştıralım. Kum gibi bir macun olmalıdır.
  3. Sıkma torbasına 8 metrelik kriko takıp hamuru poşetin içine alıp resimdeki gibi tepsiye bastıralım.
  4. 160 derecede 15 ve 20 dakika pişirelim.
  5. Nota yapıştırmak için jungle meyve sosu kullandım, istediğiniz marmelatla eşleştirebilirsiniz, yeşili bulmak için yeşil fıstık kullandım 🧚🏻‍♀️.

Fotoğraflı toprak somun kek tarifi

  • tatlı tarifi
  • bisküvi
  • Doğal manzaralar
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

36 videolu Starbucks kurabiyesi

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın