trtolit

Tartulet tarifi malzemeleri

  • 100 gr tereyağı
  • 1 yumurta
  • 1 çay kaşığı şeker
  • 2-3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 paket vanilya
  • 1 çay kaşığı kabartma tozu
  • Alabildiği kadar un (2,5-3 su bardağı)

krema için

  • 1 paket pastacı kreması (kremadan)
  • 1,5 su bardağı soğuk süt

dekore etmek

  • 2 portakal
  • 6 adet çilek
  • Somun kesim
  • 3 yaban mersini

Tartlet tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Un hariç tüm malzemeleri bir kaba koyun ve iyice karıştırın. Unu kontrollü bir şekilde ekleyelim. Biraz sert bir hamur elde edelim.
  2. Yoğurduğumuz hamuru buzdolabında 35-45 dakika dinlendirelim.
  3. Kalıplarımıza eşit şekilde yerleştirelim.
  4. Aralarında ayrım yapalım.
  5. 170 derecelik fırında üzeri pembeleşene kadar pişirelim.
  6. Üzerini hazırladığımız krema ile süsleyelim. Üzerini farklı meyveler, çikolatalar vb. ile süsleyebilirsiniz. Keyfini çıkarın 😊.

Tartlet tarifi

  • tatlı tarifi
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • trtolit
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

bademli bisküvi

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın