Tuzlu bisküvi pastane tarzı

Pastane tarzı tuzlu bisküvi tarifi malzemeleri

  • 125 gram katı yağ
  • 1 yumurta sarısı
  • 1 kahve fincanı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı hindistan cevizi
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 3 yemek kaşığı toz şeker
  • 1 poşet kabartma tozu
  • 2.5-3 su bardağı un
  • 1 çay kaşığı tarçın

yukarı:

  • bir yumurta akı
  • kimyon
  • Susam

Pastane tarifi yolunda tuzlu bisküvi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Un hariç tüm malzemeleri karıştırın. Katı yağları okşayarak eziyoruz.
  2. Kontrollü bir şekilde un ekleyerek yoğurmaya devam ediyoruz. Yumuşak bir hamur olmalı.
  3. Yağlı kağıt serilmiş tepsiye şekil vererek dizin.
  4. Bu sırada fırını 180 derecede ısıtıyoruz.
  5. Tepsideki bisküvilerin üzerine bolca yumurta akı koyuyoruz. Susam ve siyah kimyon serpin.
  6. 180 derecelik fırında 20 dakika pişirin. Afiyet olsun.

Fotoğraflı pasta tarzı tuzlu bisküvi tarifi

  • tatlı tarifi
  • bisküvi
  • kek tarifleri
  • hamur işleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • tuzlu
  • Urfa yemekleri
  • prosedürel
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

mantarlı kurabiye

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın