Tuzlu bisküvi, tuzlu bisküvi

Tuzlu Kurabiye Tarifi Malzemeler

  • 250 gram margarin, oda sıcaklığında
  • 2 yumurta (birini sarısı için ayırın)
  • Yarım su bardağı sıvı yağ
  • 2 yemek kaşığı sirke
  • 1.5 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı şeker
  • 4 su bardağı un
  • 1 poşet kabartma tozu

yukarı;

  • yumurtanın Sarısı
  • Susam
  • kimyon
  • 1 çay kaşığı yağ

Tuzlu kurabiye tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Yumurta, yağ, tuz, şeker ve tereyağını bir karıştırma kabına alın ve karıştırın. Elimizle tereyağında kaybolmasını sağlıyoruz.
  2. Yavaş yavaş un ve kabartma tozunu ekleyin.
  3. İstediğimiz şekli verin ve yumurta sarısı ve yağ ile karıştırın.
  4. Üzerine çörek otu ve susam serpin.
  5. 200 derecede önceden ısıtılmış fırında altın sarısı olana kadar pişirin. Deneyenlere bol şans :).

Resimli tuzlu kurabiye tarifi

  • tatlı tarifi
  • bisküvi
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • tuzlu
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

pasta kurabiyeleri

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın