Tuzlu Çörek Otu Bisküvi (Acı lokma ve kahve ile iyi gider)


Çörek Otu Pretzel Bisküvi (Acı ve Kahveye Çok Yakışır) Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 kutu ghee (erimiş)
  • Yağı ölçmek için 1 su bardağı su
  • Yarım çay kaşığı pudra şekeri
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 2 yumurta (malzemenin beyazlarını ayırın, sarıları üzerine sürülecek)
  • 2 paket kabartma tozu
  • 2 yemek kaşığı çörek otu (çok seviyorsanız miktarını artırabilirsiniz)
  • 5 su bardağı un

Tuzlu çörek otu (acı lokma ve kahveye çok yakışır) tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Tavada paketleme yağını eritelim. Karıştırma kabına alalım.
  2. Yağ, yumurta akı, çörek otu, tuz, kabartma tozu, pudra şekeri ekleyin ve iyice karıştırın.
  3. 5 su bardağı unu yavaş yavaş ekleyip yoğurun.
  4. Kulak memeleri yumuşak olacaktır.
  5. Küçük parçalar koparıp elimizle yuvarlayalım ve yağlı kağıt serdiğimiz tepsiye sıralayalım.
  6. Hamurumuz bitene kadar aynı işlemi tekrarlayalım. (2 tepsi çıkıyor)
  7. Ayırdığımız yumurta sarısını çırpın ve bisküvilerin üzerine dağıtın.
  8. Önceden ısıtılmış fırında 25-30 dakika pişirin. Gerçekten iyi bir iştah.

Çörek otu ile tuzlu kurabiye (acı lokma ve kahveye iyi gider) fotoğraflı tarifi

  • tatlı tarifi
  • Kek
  • Giden,
  • Kahve
  • bisküvi
  • yemek için ısır
  • bitkisel
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • harika
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • tuzlu
  • Urfa yemekleri
  • bitişik, yanında
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

kurabiye pirzolası

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın