Tuzlu Quinoa Kurabiye – Benim Tatlı İkramlarım

Merhaba, bugün sizlerle sağlıklı ve lezzetli bir tuzlu atıştırmalık tarifi paylaşmak istiyorum.

Hazırlaması çok kolay, ufalanmış kinoayı yediğinizde çok seveceğiniz nefis kekimizin tarifi çörek otu ve kekik ile tatlandırılmıştır.

Öncelikle zeytinyağı, su, tuz, çörek otu, susam, kekik karbonatı derin bir kapta elimizle karıştıralım.

Kinoayı ekleyelim daha sonra unu kontrollü bir şekilde ekleyerek yumuşak bir hamur elde edelim.

Tam buğday ununu un olarak da kullanabilirsiniz.

İstediğimiz hamuru verelim ve önceden ısıtılmış 180 C fırında altı ve üstü yarım saat kızarana kadar pişirelim.

Kinoanın tadını sevenler için faydalı bir tarif, sağlıkla afiyet olsun. 💫

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın