Üç Lezzetli Milkshake Tarifi Nasıl Yapılır?
Üç parçalı süt tuzu yapmak için önce tuzun ilk kısmı ile başlıyoruz, silikon kek kalıbını veya normal kek kalıbını iyice ıslatıyoruz. 2 su bardağı vişne suyu ve bir paket vanilyalı pudingi bir tencereye koyun ve kaynamaya başlayana kadar karıştırarak pişirin. Kaynayınca ateşten alıyoruz. Su ile nemlendirdiğimiz bir kalıba ısı döküyoruz. Kalıbı bir kenara koyuyoruz.
İkinci kısımda 2,5 su bardağı sütü bir tencereye koyuyoruz, 6 yemek kaşığı irmik, 6 yemek kaşığı şeker ekleyip karıştırıyoruz. Kaynamaya başlayınca bir bardak hindistan cevizi çayı ve vanilyayı ekleyip karıştırın. Bu karışımı vişneli pudingin üzerine dökün.
Son üçüncü kısmı yapmak için bir tencereye iki bardak sütü alıyoruz. 5 yemek kaşığı irmik, 5 yemek kaşığı şeker, 1 yemek kaşığı kakao ve 1/3 paket çikolatayı alıp karışımda pişiriyoruz. Pişmiş kakaolu pudingi beyaz pudingin üzerine dökün.
Oda sıcaklığına gelince buzdolabında dinlendiriyoruz.
Soğuduğundan emin olduktan sonra tabağa alıp servis ediyoruz.
Üç parçalı süt ürünleri hazır
yemek ister misin 😋
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]