üfleme

Sufle tarifi malzemeleri

  • 2 yumurta
  • 2 yemek kaşığı şeker
  • 2 yemek kaşığı un
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 80 gr bitter çikolata
  • 80 gr sütlü çikolata
  • 1 poşet kabartma tozu

Sufle tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Yumurta ve şekeri güzelce çırpın.
  2. Tereyağı ve çikolatayı tavada eritin ve biraz soğuduktan sonra çırpılmış yumurtalara ekleyin ve karıştırın.
  3. Ardından un ve kabartma tozunu ekleyip karıştırın.
  4. Tereyağlı sufle kaplarını koyun.
  5. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 10 dakika pişirin.
  6. Üzerine pudra şekeri döküp servis edebilirsiniz.

Resimli sufle tarifi

  • tatlı tarifi
  • kek tarifleri
  • üfleme
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Kalıpta garantili kek

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın