Un nişastalı kurabiyeler, Ufalanan bisküviler

Nişasta Unlu Kurabiye Malzemeler, Çıtır Bisküvi Tarifi

  • 250 gram tereyağı veya ghee
  • 1 su bardağı pudra şekeri
  • Yarım su bardağı nişasta
  • Yarım su bardağı sıvı yağ
  • 1 paket vanilya
  • 4 4,5 su bardağı un

üzerine;

  • pudra şekeri, pudra şekeri

Nişastalı kurabiye, kırıntı bisküvi tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Yağ, pudra şekeri ve vanilyayı tereyağı ile bir karıştırma kabına alın ve elinizle ezerek karıştırın.
  2. Unu ilave edip yumuşak, ele yapışmayan bir hamur yoğuruyoruz, dört bardaktan sonra gerekirse kontrol ederek unu ilave ediyoruz.
  3. Hamuru 5 parçaya bölün, her parçayı uzun, ince bir rulo yapın ve bir çatalla işaretleyin.
  4. Onları istediğiniz büyüklükte parçalar halinde kesin ve kurabiyeleri parşömenle kaplı bir fırın tepsisine yerleştirin.
  5. 150 derecede önceden ısıtılmış fırında 20 dakika pişirin beyazlığını koruması için fazla pişirmeyin çünkü bisküviler sert olabilir 15, 20 dakika bunun için yeterli fırın ayarınıza göre pişirebilirsiniz.
  6. Piştikten sonra fırından çıkarın ve kendi kendine soğumaya bırakın, sıcakken elinizle tutmayın, soğuduktan sonra üzerine bolca pudra şekeri serpin. İyi şanslar 🌸.

Unlu nişastalı kurabiye, fotoğraflı kırıntı bisküvi tarifi

  • a
  • tatlı tarifi
  • kesimler
  • bisküvi
  • bisküvi
  • unlu
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

kıvırcık lahana ruloları

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın