Unsuz Balkabağı Turtası – Favori Tariflerim

Bu Unsuz Balkabağı Turtası Tarifi için önce kabakları soyup küp küp doğruyoruz. Suyu sıkıyoruz.

Derin bir kaseye yaydığımız kabakların içine doğranmış soğan, nane, maydanoz, dereotu, yumurta, rendelenmiş peynir, zeytinyağı ve baharatları döküp iyice karıştırıyoruz.

Büyük bir fırın tepsisine yağlı kağıt serin. Hazırladığımız çamuru tepsiye elimizle eşit şekilde yayıyoruz.

İlk olarak 180°C’de yaklaşık 1/2 saat pişiriyoruz. 10 dk. 200°C’ye koyup iyice kızarmasını sağlıyoruz.

Dilediğiniz gibi sıcak veya soğuk olarak servis edebilirsiniz.

Unsuz Kabak Turtası hazır.

Afiyet olsun…

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın