Uzun patates kızartması

Patates kızartması tarifi malzemeleri

  • 2 kuzu ciğeri

Baharat için:

  • 4 diş kıyılmış sarımsak
  • 1 çay kaşığı biber salçası
  • 1 çay kaşığı öğütülmüş kişniş tohumu
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı tuz

Patates kızartması tarifi nasıl yapılır?

kartal değilTarifler.net.tr

  1. Ciğerlerimizi önce biraz buzluğa kaldıralım.
  2. Ardından mandalina büyüklüğünde parçalar halinde kesin.
  3. Bu ciğer parçalarını tavuk şnitzel gibi açalım.
  4. Ciğerlerimizi güzelce yıkayalım.
  5. İyice süzdükten sonra baharatları, sarımsağı, yağı, salçayı ve tuzu ekleyin.
  6. İyice karıştırıp sosu tüm ciğerlere yedirelim.
  7. Saklama kabında bir saat kadar buzdolabına kaldıralım.
  8. Kızan yağda ciğerlerimizi kızartalım.
  9. Ciğerlerimizi fileto kadar ince açarsak daha iyi pişer, ben biraz daha kızarırım.
  10. Daha çıtır ve lezzetli olacaktır. Bir iki tanesini deneyip kızartırsanız dilediğiniz gibi pişirebilirsiniz.
  11. Dilerseniz domates, soğan, söğüş ve ayranla servis edebilirsiniz.
  12. Kurabiye gibi yemeyi seviyoruz. Farklı lezzet farklı lezzet Şimdiden afiyet olsun 🌺🤲.

Resimli fırında patates tarifi

  • akciğer
  • börek tarifi
  • kızarmış patates
  • kek tarifleri
  • yamaçlar
  • tarifler
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • tarifler

Sonraki haber:

Lezzetli! Mantar Soslu Tavuk Yemeği (Video)

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın