ve Tanton

Dana Tantoni tarifi için malzemeler

  • 500 gr tantunilik et
  • 1 çay kaşığı tuz
  • Yarım çay kaşığı kara biber
  • 2 çay kaşığı tatlı kırmızı biber
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
Tantoni eti tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Tencereye et tuzunu ve yarım su bardağı suyu koyup 15 dakika kaynatın (pişirilecek etin cinsine göre pişme süresi değişebilir).
  2. Tavaya veya saçın üzerine yağ konulur, haşlanan et alınır, acısız pul biber ve karabiber eklenir, gereken miktarda tuz ilave edilir.
  3. Et suyunu yavaş yavaş ekleyin ve karıştırın.
  4. Kabuk ıslanana kadar biraz su kalmalıdır.
  5. Yufkayı tavaya sıkın ve içine eti koyun.
  6. Salatalık turşusu veya ezote, kara lahana salatası, limon veya domates ile soğan koyabilirsiniz. Afiyet olsun.

Resimlerle dana tantoni tarifi

Et Tantuni’nin yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın