/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
Venedik Böreği Tarifi Malzemeler (Havuç ve Dereotu)
- 200 gr sıvıyağ veya tereyağı (oda sıcaklığında yumuşamış)
- 2 yumurta
- 1 su bardağı sıvı yağ
- 1 çay kaşığı yoğurt
- 1 orta boy havuç
- Yarım demet dereotu
- 1 çay kaşığı tuz
- 2 çay kaşığı toz şeker
- 1 poşet kabartma tozu
- 4 su bardağı un
- 1 tatlı kaşığı zerdeçal (ben renk vermesi için kullandım)
iç harç için
- Beyaz peynir
yukarı;
- yumurtanın Sarısı
Venedik hamur işi tarifi (havuç ve dereotu) nasıl yapılır?
- Un, havuç ve dereotu dışındaki tüm malzemeleri bir karıştırma kabına ekleyin ve homojen bir kıvam elde edinceye kadar karıştırın.
- Ardından unu ilave edip ele yapışmayan yumuşak bir hamur elde edin ardından havuç ve dereotunu ekleyip hamur içinde eşit dağılana kadar yoğurun.
- Hamurdan istediğiniz büyüklükte parçalar alıp merdane ile açalım ve ortasına peynirli harcı ekleyip kenarlarını harmanlayalım.
- Üzerine yumurtayı sürelim ve önceden ısıtılmış 180 derece fırında pişirelim.
Fotoğraflı Venedik pasta tarifi (havuç ve dereotu)
function voteComment(comment_id, type) { jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'voteComment', comment_id:comment_id, like:type }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ if(type == 'like'){ current_count = $(".likeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".likeCount_"+comment_id).html(current_count1); }else{ current_count = $(".dislikeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".dislikeCount_"+comment_id).html(current_count1); }
}else{ alert("Bu yorumu daha önce oylamışsınız."); } } }); }); } function reportComment(comment_id) {
var report = prompt("Rapor sebebini belirtiniz."); if(report.length > 3){ jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'reportComment', comment_id:comment_id, content:report }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ success_alert("Yorum bildirildi."); }else{ danger_alert("Bu yorumu daha önce raporlamışsınız."); } $(".com-report-button").attr('onclick', 'danger_alert("Üst üste yorum bildiremezsiniz.")'); } }); }); }else { danger_alert("Rapor sebebini lütfen doldurun"); } }
İçerik Tablosu
Sonraki haber:
çiğ hamur işleri
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]