Venedik Böreği (Havuç ve Dereotu)

Venedik Böreği Tarifi Malzemeler (Havuç ve Dereotu)

  • 200 gr sıvıyağ veya tereyağı (oda sıcaklığında yumuşamış)
  • 2 yumurta
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 1 çay kaşığı yoğurt
  • 1 orta boy havuç
  • Yarım demet dereotu
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 2 çay kaşığı toz şeker
  • 1 poşet kabartma tozu
  • 4 su bardağı un
  • 1 tatlı kaşığı zerdeçal (ben renk vermesi için kullandım)

iç harç için

  • Beyaz peynir

yukarı;

  • yumurtanın Sarısı

Venedik hamur işi tarifi (havuç ve dereotu) nasıl yapılır?

kartal değilTarifler.net.tr

  1. Un, havuç ve dereotu dışındaki tüm malzemeleri bir karıştırma kabına ekleyin ve homojen bir kıvam elde edinceye kadar karıştırın.
  2. Ardından unu ilave edip ele yapışmayan yumuşak bir hamur elde edin ardından havuç ve dereotunu ekleyip hamur içinde eşit dağılana kadar yoğurun.
  3. Hamurdan istediğiniz büyüklükte parçalar alıp merdane ile açalım ve ortasına peynirli harcı ekleyip kenarlarını harmanlayalım.
  4. Üzerine yumurtayı sürelim ve önceden ısıtılmış 180 derece fırında pişirelim.

Fotoğraflı Venedik pasta tarifi (havuç ve dereotu)

  • börek tarifi
  • dereotu ile
  • havuçlu
  • kek tarifleri
  • Boğaca
  • yamaçlar
  • tarifler
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Venedik
  • Gıda
  • tarifler

Sonraki haber:

çiğ hamur işleri

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın