/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
Venedik Böreği Tarifi İçin Malzemeler
- 200 gram tereyağı
- 2 yumurta (sarısı üzerine)
- 1 su bardağı sıvı yağ
- 1 çay kaşığı yoğurt
- Yarım demet dereotu
- Zerdeçal
- 1 rendelenmiş havuç
- 1 çay kaşığı tuz
- 2 çay kaşığı toz şeker
- 1 poşet kabartma tozu
- 4 su bardağı un
yukarı ;
- yumurtanın Sarısı
içeri
- peynir
Venedik Böreği Tarifi nasıl yapılır?
Herkese iyi akşamlar Bugün sizlerle çok lezzetli bir pankek tarifi paylaşacağım.
Kesinlikle denemenizi tavsiye ederim – hadi inşa etmeye geçelim.
- Öncelikle yumuşamış tereyağı, sıvı yağ ve yoğurdu yoğurma kabına alıp kıvamı homojen olana kadar karıştıralım.
- Ardından yumurta aklarını, tuzu ve şekeri ekliyoruz. İyice karıştırarak ve yavaş yavaş eleyerek ününü arttıralım.
- Hamur yumuşayıp güzelleşince havuç, dereotu ve bir tatlı kaşığı zerdeçal ve maydanozu ekleyip yoğurun ve 20 dakika dinlendirin.
- Hamur dinlenince ceviz gibi parçalar koparıp avuç içinden büyük açalım ve içine rendelenmiş kaşar peynirini koyup kapatalım.
- Üzerine yumurta sarısı sürüp önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında 25 dakika alt ve üstleri kızarana kadar pişirin.
Venedik böreği dilimlerimiz hazır. Sunumu dilediğiniz gibi hazırlayıp sunabilirsiniz
Deneyecek olan herkese bol şans.
Fotoğraflarınızı bekliyorum :))))
resimli Venedik pasta tarifi





function voteComment(comment_id, type) { jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'voteComment', comment_id:comment_id, like:type }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ if(type == 'like'){ current_count = $(".likeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".likeCount_"+comment_id).html(current_count1); }else{ current_count = $(".dislikeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".dislikeCount_"+comment_id).html(current_count1); }
}else{ alert("Bu yorumu daha önce oylamışsınız."); } } }); }); } function reportComment(comment_id) {
var report = prompt("Rapor sebebini belirtiniz."); if(report.length > 3){ jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'reportComment', comment_id:comment_id, content:report }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ success_alert("Yorum bildirildi."); }else{ danger_alert("Bu yorumu daha önce raporlamışsınız."); } $(".com-report-button").attr('onclick', 'danger_alert("Üst üste yorum bildiremezsiniz.")'); } }); }); }else { danger_alert("Rapor sebebini lütfen doldurun"); } }
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]