Borcam Vişneli Kek Tarifi İçin Malzemeler
- 3 yumurta
- Bir çubuk şeker bir bardaktan fazladır
- Yarım su bardağı süt
- Yarım su bardağı yoğurt
- Yağı ölçmek için 1 su bardağı su
- vanilya
- Kabartma tozu
- gözü kapalı un
- 1 su bardağı çekirdeksiz kiraz
- 2 yemek kaşığı pudra şekeri
Kirazlı borcam kek tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- 3 yumurtayı şekerle çırpın. Süt, yoğurt, yağ ve vanilya eklenerek çırpmaya devam edilir.
- Un ve kabartma tozunu azar azar ekleyip karıştırmaya devam edin. Yoğun olmayan bir sıvı kıvamı elde edilmelidir.
- Borcam yağı yağlanır, biraz hamur dökün, üzerine vişne serpin, kalan hamuru dökün ve kalan kirazları üzerine serpin.
- 150 derecede soğuk fırında yavaş yavaş pişirilir. Soğuduktan sonra pudra şekeri ile süsleyip servis yapın. Afiyet olsun.
Fotoğraflı borcam vişneli kek tarifi
Burkham vişneli pasta ilk olarak Urfa Haber’de yer aldı – tarifler.net.tr – Urfa Son Dakika.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]