/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
Kirazlı üzümlü kek tarifi için malzemeler
- 3 yumurta
- 1 su bardağı şeker
- 1.5 su bardağı süt
- Yarım su bardağı sıvı yağ
- 1 paket vanilya
- 2 paket kabartma tozu
- 3 su bardağı un
- 1 su bardağı vişne (derin dondurucu kullandım)
- Yarım su bardağı kuru üzüm
- 1 bütün limon kabuğu
- yarım limon suyu
Vişneli ve üzümlü kek tarifi nasıl yapılır?
- İlk önce yumurtayı şekerle iyice çırpın. Süt ve sıvı yağı ekleyip karıştırın. Bir bütün limonu rendeliyoruz, kabuğunu ekliyoruz, yarım limonu sıkıyoruz, ekleyip karıştırıyoruz.
- Unu kabartma tozunu eleyerek karışıma ekleyin. Ardından vanilyayı ekleyip iyice karıştırın.
- Kek kalıbını sıvı yağ ile güzelce yağlayın. Karışımın yarısını kalıba dökün. Daha sonra çekirdeklerini çıkardığımız vişne ve kuru üzümleri unun içine serpip kekin üzerine serpiyoruz. Ve kekin diğer yarısını kalıbın üzerine dökün.
- 180 derecelik fırında 25 dakika pişirin. Kontrol edelim ve pişirmeye devam edelim yoksa işimiz biter. Her fırının pişirme yöntemi farklıdır. Kontrollü pişirme yapalım. Afiyet olsun.
fotoğraflı vişneli üzümlü kek tarifi
function voteComment(comment_id, type) { jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'voteComment', comment_id:comment_id, like:type }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ if(type == 'like'){ current_count = $(".likeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".likeCount_"+comment_id).html(current_count1); }else{ current_count = $(".dislikeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".dislikeCount_"+comment_id).html(current_count1); }
}else{ alert("Bu yorumu daha önce oylamışsınız."); } } }); }); } function reportComment(comment_id) {
var report = prompt("Rapor sebebini belirtiniz."); if(report.length > 3){ jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'reportComment', comment_id:comment_id, content:report }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ success_alert("Yorum bildirildi."); }else{ danger_alert("Bu yorumu daha önce raporlamışsınız."); } $(".com-report-button").attr('onclick', 'danger_alert("Üst üste yorum bildiremezsiniz.")'); } }); }); }else { danger_alert("Rapor sebebini lütfen doldurun"); } }
İçerik Tablosu
sonraki haber:
Kek
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]