Vişneli Yalancı Cheesecake

Yalancı vişneli cheesecake tarifi malzemeleri

muhallebi için

  • 1 litre süt
  • 7 yemek kaşığı irmik
  • 1 yumurta sarısı
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 paket vanilya

taban için

  • 1,5 paket kremalı bisküvi
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • Yarım su bardağı fındık
  • çilek sosu;
  • 3 su bardağı vişne suyu
  • 4 yemek kaşığı nişasta
  • 1 çay kaşığı tereyağı
  • yarım limon suyu
  • İstenirse çay kaşığının ucuyla kırmızı gıda boyası.

Sahte vişneli kek tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Tabanı için bisküvileri ve fındıkları robotta ezin, eritilmiş tereyağını ekleyin ve karıştırın.
  2. Kare kalıbı tepsiye alıp bisküvili karışımın içine koyup camla sıkıca bastırarak buzdolabında 15 dakika dinlendirin. yapışır.
  3. Muhallebi için süt, şeker, irmik ve nişastayı bir tencereye alıp kaynayana kadar karıştırarak pişirin.
  4. Ateşten alın, tereyağı ve vanilyayı ekleyin ve karıştırın.
  5. Biraz ısınınca buzdolabından çıkardığınız krakerlerin üzerine dökün.
  6. Vişne sosu için tüm malzemeleri bir tencereye koyun ve kaynayana kadar karıştırarak pişirin. Şekerini damak zevkinize göre ayarlayabilirsiniz.
  7. Biraz ısındığında irmikli pudingin üzerine dökün. Bir gün buzdolabında saklayın. Ardından şablon çerçevesini çıkarın ve dilediğiniz gibi süsleyin. Keyfini çıkarın 💐.

Fotoğraflı yalancı vişneli kek tarifi

  • tatlı tarifi
  • peynir
  • Kek
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Kiraz
  • YALANCI
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Çardak

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın