Yanlış tavuk göğsü

Yanlış tavuk göğsü tarifi malzemeleri

  • 1 litre süt
  • 1 yumurta
  • 3 kahve fincanı un
  • 3 kahve fincanı toz şeker
  • 1 paket vanilya
  • 2 yemek kaşığı ghee veya tereyağı

dekore etmek

  • Ateş

Tavuk göğsü için yanlış bir tarif nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Süt, yumurta, şeker ve unu bir tencereye alıp iyice karıştırın, ocağa alın ve kaynayana kadar karıştırın.
  2. Kaynayınca yağı ve vanilyayı ekleyip karıştırın, ısıyı azaltın ve 5 dakika pişirin. Daha fazla karıştırarak dibe yapışmaması için kaynatın.
  3. Ocaktan alıp borcama koyup soğuyunca servis edebilirsiniz.
  4. Siz nar ile süslersiniz, dilediğiniz gibi süsleyebilirsiniz.

Yanlış tavuk göğsü tarifi

  • tatlı tarifi
  • göğüs
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Tavuk
  • Urfa yemekleri
  • YALANCI
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Sütlü Lotus kremalı tatlı

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın