Yeni Tarifi – Tatlılarım

Öncelikle derin bir kaba alıp içine yumurtaları kıralım, şeker ve vanilyayı koyup beş dakika pişirelim. Mikserin yüksek ayarında çırpın.

Daha sonra sıvı yağ ve sütü ilave edin, 1 dakika. Büyük kazanalım.

Daha önce elediğimiz un ve diğer kuru malzemeleri de ekleyip üç kere çırpalım.

Yağlı kağıt serilmiş tepsiye 31 cm kare kestim. ve 29cm. kurdum. Tepsiye şekil verdim, kenarlarından resimdeki gibi yağlı kağıt kestim, pandispanyayı etrafına koydum, tepsiye iki kere tezgaha vurdum ve her şey kabaracak şekilde havasını aldım.

170°C önceden ısıtılmış fırında orta rafta 30 dakika pişiriyorum.Pişmiş ama herkesin fırını farklı bir dakikada, siz 30 dakikada pişebilir.Sonra kürdan ile kontrol edin. Kürdan temiz çıkıyorsa pişmiş demektir.

Keki sütle ıslatıp kek haline getirin.

Kremalı kek yapmak;

Öncelikle süt, şeker, un, nişasta ve yumurtayı bir tencerede karıştırın. Dibe yakın bir muhallebi kıvamına gelinceye kadar çırpma teli ile pişirin.

Soğuduktan sonra margarini ekleyin, mutfak robotuyla yüksek devirde çırpın, krem ​​şantiyi ve vanilyayı ekleyip birkaç dakika daha çırpın. Sert çırpın, parça parça ayırın, yeşil gıda boyaları ekleyin, sıkma torbasına koyun, keki sütle ıslatın, kremayı sıkın, damla çikolata serpin ve biraz kek koyun.

Üzerine yeşil suyu sıkın.

Şeker hamurunu elinizle sıkarak kaçının, bir dondurucu poşetinde açın, istediğiniz büyüklükte yuvarlak bir fincanla kesin, kahvenin yanında lezzetli olan küçük bir bardakla kestim. Sonra bir soket ucuyla kestim ve düzelttim.

Kestiğiniz altı şeker hamurunu üst üste koyun, açın, ortadan ikiye kesin ve pastayı dilediğiniz gibi süsleyin.

Üzerine bitter çikolatayı benmari usulü eritip küçük bir torbaya koyun ve kekin üzerine serpin.

Küçük kızım için bir doğum günü pastası

2019 19 Temmuz Yeni Yılınız Kutlu Olsun Umarım sen ve sevdiklerin bebeğim 🎂🎈🎁🎊

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın