Yeşil fasulyeler


Taze Fasulye Tarifi Malzemeler

  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • 5-6 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Varsa yarım kavanoz konserve domates, yoksa 2 adet taze domates
  • 1 orta boy soğan
  • 1 diş sarımsak
  • Yarım kilo yeşil fasulye
  • 1 demet tatlı biber
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı kara biber
  • 1 çay kaşığı kırmızı biber

Taze fasulye tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Önce fasulyeleri yıkayın, ayırın ve 2 3 cm genişliğinde şeritler halinde kesin. Suya batırın ve bekleyin.
  2. Daha sonra soğanları küp küp doğrayın ve tencereye alın. Zeytinyağında kızartmaya başlayın. Ardından domates salçasını tavaya alıp kızartın.
  3. Fasulyeleri kavrulmuş salçaya ekleyin, biraz karıştırın ve üzerlerine tuz ekleyin. Suyu boşaltmak için tencerenin kapağını kapatın.
  4. Suyu bırakıp tekrar birikince tencereye 1 su bardağı kaynar su ilave edin. Ardından kalan baharatları ekleyip pişmeye bırakın.
  5. Suyu süzüldüğünde pişip pişmediğini kontrol edin, pişmemişse biraz su ilave edin.

Resimli taze fasulye tarifi nasıl yapılır?

  • tatlı tarifi
  • Fasulye
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Taze
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Futbol

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın