Parasız yemek yapıyoruz
Aldığımız kereviz yapraklarını atmıyoruz, test ediyoruz ve herkese tavsiye ediyoruz, çok lezzetli, çok besleyici bir yemek.
Kereviz Yumurtası Tarifi için önce kereviz yaprağı, siyah sap atıyoruz ve yeşil kısımlarını kesiyoruz.
Soğanları yıkayıp küp küp doğrayıp zeytinyağı ile tencereye alıp tuz ve bir parça şeker ekleyip kavurmaya başlıyoruz. Soğanı yumuşayana kadar kızartın.
Kıymayı ekleyip pişirmeye devam edin. Havuçları yıkayıp küp küp doğrayıp üzerine kıymayı döküp kızartıyoruz.
Patatesleri yıkayıp yıkayıp küp küp kesiyoruz kıymanın üzerine döküp karıştırıyoruz 1-2 dakika kavurduktan sonra yıkanmış kereviz yapraklarını süzülmüş suyu ekleyip kapağını kapatıp 1 dakika pişiriyoruz.
2 yemek kaşığı bulguru ekleyip suyunu çekene kadar kısık ateşte pişirin.
Bir kaşık yardımıyla suyunu içen kereviz yapraklarına yer açıp yumurtaları kırıyoruz.
Karabiber ve karabiberi ekleyip tencerenin kapağını kapatın ve yumurta pişene kadar pişirin.
Yumurta pişince Yumurta Kereviz Yaprağı Tabağı servis tabağına alıyoruz.
yemek ister misin 😋
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]