Yumurta damgası tarifi malzemeler
- 4 yumurta
- 2 yemek kaşığı tereyağı
- tuz
- kırmızı biber
Yumurta damgası tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Yumurtalar haşlandıktan sonra kabuklarını soyun, ortadan ikiye bölün ve kenara alın.
- Tereyağını tavada eritelim ve doğranmış yumurtaları içi alta gelecek şekilde koyalım, kısık ateşte 5 dakika pişirelim.
- Üzerine tuz ve karabiber ekleyip eritilmiş tereyağını yumurtaların üzerine döküp servis yapalım.
Haşlanmış yumurta bu tarifle daha lezzetli oluyor, hala yapmadıysanız mutlaka deneyin, asla pişman olmayacaksınız, çok sevdiğim bir tarif. .
Yumurta kaplama tarifi
Yumurta kapanış yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]