yumurtaları kapat

Yumurta damgası tarifi malzemeler

  • 4 yumurta
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • tuz
  • kırmızı biber
Yumurta damgası tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Yumurtalar haşlandıktan sonra kabuklarını soyun, ortadan ikiye bölün ve kenara alın.
  2. Tereyağını tavada eritelim ve doğranmış yumurtaları içi alta gelecek şekilde koyalım, kısık ateşte 5 dakika pişirelim.
  3. Üzerine tuz ve karabiber ekleyip eritilmiş tereyağını yumurtaların üzerine döküp servis yapalım.

Haşlanmış yumurta bu tarifle daha lezzetli oluyor, hala yapmadıysanız mutlaka deneyin, asla pişman olmayacaksınız, çok sevdiğim bir tarif. 😌.

Yumurta kaplama tarifi

Yumurta kapanış yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın