Yumurtalı Izgara Pazı – En Sevdiğim Yemekler

Ekim ayında ayrıldık ve Kasım’a merhaba dedik. Kış sebzeleri büyümeye başladı..

Sarma sevenler için pazı yaprağını tavsiye ederim. Pazı A, C, K, E vitaminleri ve folik asit içerir. Vücudun, midenin ve bağırsakların korunmasına çok iyi gelir.

Biceps için kullanım alanı da oldukça geniştir. Çorba, yemeklerde ve pilavda da kullanılabilir.

Bir pazı yaprağını kavurup yumurtalı kek olarak kullanabilirsiniz.

Bu Pişmiş Yumurta Pazı tarifi için yapraklara sardığım pazı saplarını atmadan edemedim.

İki dakika kaynatıp fazla suyunu sıktım. küçük kestim.

1 adet soğanı doğrayıp hafif kavurdum. Ben kıyılmış pazı ekledim.

Su veriyorlar, yumuşayana kadar pişirdim. Çıkardığı suyu alınca güzelce kavurup tuz ve karabiber ekledim.

tereyağı ekledim. Yumurtaları kırdım. O çok lezzetli.

Kızarmış Pazı ve Yumurta hazır.

Dilerseniz tek başına ya da kahvaltıda yiyebilirsiniz.

denemenizi tavsiye ederim. mutlulukla

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın