Zarf Böreği (Muhteşem Lezzet) – En Sevdiğim Yemekler

Çoklu Zarfın Büyük Sırrı İçin,

İlk olarak peynirli muhallebimizi hazırlıyoruz.

Daha sonra ayrı bir kapta iç çorbamızı hazırlıyoruz.

Yufkamızın bir tanesini tezgahın üzerine yayıyoruz ve üzerine sosumuzu yayıp bir kenarda katlıyoruz.

Sosu kuru kısımların üzerine tekrar koyuyoruz, kalan kısımlardan kareler halinde katlıyoruz, 4’e kesiyoruz, iç çamurumuzdan döküyoruz, bize bir zarf şeklini veriyoruz, pişirme tepsimizde hazırlıyoruz ve pişiriyoruz. kontrolör. 200 ° C’de fırın

Yeterince yemek yiyemiyorsun, tadı kurabiye gibi.

Harika Lezzet Zarf Böreği hazır.

Afiyet olsun.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın