Zengin Çikolatalı Cheesecake Tarifi Malzemeler
taban için
- 120 gr tereyağı (erimiş)
- 180 gram bir paket kakaolu bisküvidir.
krema için
- 600 gram labne
- 1 kutu krema
- 1 çay kaşığı buğday nişastası
- 1 paket sıvı krema
- 2 bütün yumurta
- 2 yumurta sarısı
- 1 vanilya çubuğu
yukarı;
- Yarım kutu krema
- 100 gram çikolata
- 100 gr beyaz çikolata
Bol çikolatalı cheesecake tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Robottan geçirdiğim bisküvi ve eritilmiş tereyağını karıştırıp kısıtlı tavaya koydum.
- Yerleştirmek için camdan yardım alabilirsiniz.
- buzdolabına koydum.
- Oda sıcaklığındaki bileşenlerimi elimle orta derecede çırptım.
- Hazırladığım kremayı buzdolabından çıkardığım kelepçeli kalıbın üzerine döktüm.
- Kalıbın kenarlarını folyo ile kapatın. Kenarların yanmasını önlemek için.
- 160 derece önceden ısıtılmış fırında altına bir tencere su koyup fırının kapağını açmadan 60 dakika pişirdim.
- 60 dakikadan sonra 10 dakika fırının kapağını açmadım. Bu bekleyiş kırılmaması için önemli!
- Oda sıcaklığına gelince bir gece buzdolabında beklettim.
- Ertesi gün üzerine çikolata sosunu hazırlayın.
Fotoğraflı bol çikolatalı cheesecake tarifi
Bold Chocolate Cheesecake’in yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa Son Dakika’da yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]