Zeytinyağlı faul, et yemekleri ile iyi

Zeytinyağlı fasulye malzemeleri ve et yemekleri tarifi

  • 3 orta boy soğan
  • 5-6 diş sarımsak
  • 1 orta boy domates
  • Yarım kilo yeşil fasulye
  • 1 çay kaşığı gerçek zeytinyağı
  • 3 küp şeker
  • 1 çay kaşığı tuz
Et yemeklerine yakışan zeytinyağlı fasulye tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Soğanları küp şeklinde doğrayıp kasemize alıyoruz.
  2. Fasulyelerimizi istediğimiz büyüklükte koyuyoruz.
  3. Daha sonra soyulmuş ve doğranmış domatesleri ekleyin.
  4. Sarımsakları ince doğrayın.
  5. Şekeri ve tuzu ilave ettikten sonra üzerine zeytinyağını dökün.
  6. Kapağını kapatıp kendi buharıyla kısık ateşte pişmeye bırakın. Ve çok lezzetli olduğu ortaya çıktı. Et yemeklerimizin yanında vazgeçilmez zeytinyağlı yemeklerimizden biridir. Deneyen herkese şimdiden başarılar. 🌸🌸🌸.

Zeytinyağlı fasulye tarifi

Et yemeklerinin yanına çok yakışan zeytinyağlı fasulye son anda Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın