Zeytinyağlı kereviz

Zeytinyağlı kereviz malzemeleri

  • 1 kereviz
  • 2 havuç
  • 1 soğan
  • Limonata
  • 5 yemek kaşığı zeytinyağı
  • tuz

Kereviz tarifi zeytinyağı nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Öncelikle kerevizi temizleyip soyup doğrayıp limonlu suda bekletiyoruz.
  2. Soğanı doğrayın, bir tencereye koyun ve kızartın.
  3. Havuçları soyun ve doğrayın, bir tencereye koyun ve soğanla kızartın.
  4. Üzerine su koyun. Tuz ekleyin ve 10 dakika kaynatın.
  5. Kaynayan suya kerevizi ekleyin.
  6. İstenirse limon suyu ekleyebiliriz.
  7. Pişmemişse biraz su ilave edebiliriz.
  8. Sebzelerimiz yumuşayınca ocaktan alıyoruz. Soğuk olduğunda servis sağlayabiliriz. Afiyet olsun. :).

Zeytinyağlı kereviz tarifi

  • tatlı tarifi
  • kereviz
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri
  • zeytinyağı ile

sonraki haber:

Ceviche Deniz Geçidi

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın