Zeytinyağlı kereviz yemeği

Kereviz yağı tarifi için malzemeler

  • 2 kereviz (eğer büyükse 1 adet)
  • 1 orta boy patates
  • 1 soğan
  • 1 havuç
  • limon suyu
  • 2 küp şeker
  • 1 çay kaşığı kadar tuz
  • Yarım çay kaşığı zeytinyağı
  • sıcak su geçmek

istendiği gibi kes

  • dereotu veya maydanoz

Kereviz tarifi zeytinyağı nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

Zeytinyağlı Kereviz Tarifi Çorba, salata, sebzeli yemek Kereviz ile harika.. Bugün pişirin. Ben de salatayı ayrı severim tarifine geçelim

  1. Öncelikle kerevizi soyalım.
  2. Küçük küpler halinde keselim.
  3. Kararmaması için limonlu suya koyalım.
  4. Soğanları doğrayalım.
  5. Havuçları halkalar ve patatesleri küpler halinde kesin.
  6. Tavaya soğan ve zeytinyağını ekleyip soteleyin.
  7. Havuç ekleyin ve karıştırın.
  8. Patates ve kerevizi ekleyin.
  9. Sıcakken biraz tuz ve şeker ekleyelim.
  10. 1 limonun suyunu ekleyin.
  11. Üzerini örtecek kadar su ekleyin.
  12. Kapağını kapatıp kısık ateşte pişmeye bırakın.
  13. 20 dakikada pişirilir.
  14. Bıçakla kontrol edelim.
  15. Fazla pişirmemeye dikkat edelim ki ezilmesin.
  16. Servis ederken dereotu veya maydanoz serpelim. İyi iştah ve şifa 😊.

Zeytinyağlı kereviz tarifi

  • tatlı tarifi
  • kereviz
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • Gıda
  • yemek tarifleri
  • zeytinyağı ile

sonraki haber:

tortillalı sandviç

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın