Zeytinyağlı Yam Nasıl Pişirilir?

Önce zeytinyağı ile Kudüs enginarını yapmak,

Bir tencereye yağımızı ve yemeklik doğranmış soğanlarımızı koyup kavuruyoruz.

Bir süre sonra Kudüs enginarını ve havuçları ekliyoruz (havuçlar küçük olacak, Kudüs enginarları çabuk pişecek.

Bir kereviz sapı ekleyelim.

Tuz, karabiber ve şekeri döküp bir süre karıştırıyoruz, bir bardak çayın yanına su ekleyip limon suyunu ekleyip pişiriyoruz.

Dereotu ile servis ediyoruz.

Not: Bir yemek kaşığı bulgur veya pirinç ekleyebilirsiniz, bu sefer eklemedim.

İyileştirici özelliği ve lezzetli zeytinyağı ile yumurtalar hazır!

Afiyet olsun

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın