Tarif için,
Ateşin altını açın, yağın yarısını dökün ve ısıtın ve yıkanmış, yıkanmış ve hasar görmüş but veya göğüsleri yağın içine koyup 6-7 dakika pişirin. çevirin ve yazdırın.
Yapışkan tavuğu bir tabağa alın, ince doğranmış soğanı ve kalan yağı tencereye ekleyin ve kızartmaya başlayın.
Soğanlar pembeleşince, bütün sarımsak ve havucu ortadan ikiye kesin ve dağılmaması için kalın dilimler halinde kullanın.
Kalın dilimleri ortadan ikiye kesin ve en son ortadan ikiye kesin ve soğanlara ekleyin, böylece 8 adet havuç olacak ve 5-6 dakika pişecek. Soğan ve sarımsak ile kızartın.
Unu ekleyin ve iki dakika pişirin. Hızlıca üzerine soğuk su ilave edin yaklaşık 2 su bardağı su olacaktır. Kapağı kapatın ve pişirin.
Yaklaşık 10 dk. Sonra uyluk veya göğüs ekleyin ve tekrar pişirin.
Son olarak patatesleri dörde bölün ve tabağa ekleyin.
Gerekirse su ekleyin. Baharatları ve tuzu ilave edip limon suyunu saklayın ve kısık ateşte 10 dakika pişirin.
Piştiğinde dereotu ekleyin ve ateşi kapatın.
Çorba servise hazır.
Göğüs eti kullanacaksanız, görünümüne ve tadına göre kestiğiniz havuç ve patateslerin büyüklüğünde kesin.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]