Rus Mutfağından Salata Paytaxt Salatası (Stolicni)

Rus Mutfağı Salatası Paytaxt Salatası (Stolicni) tarifi için önce dana eti kesilir, bir tencereye konur ve yeterince su dökülür.

Küçük soğan ve biraz tuz ilave edilerek tencerenin kapağı kapatılır ve kaynamaya bırakılır.

Et çok sert veya çok yumuşak olmayacak, bir araya gelene kadar kaynatılmalıdır.

Sonra bir tabağa alıp soğumaya bırakıyorlar.

Patates, havuç, yumurta yıkanır, tencereye konur, su ilave edilir ve pişirilir.

Haşlanmış patates, havuç ve yumurta soğumaya bırakılır, ardından hepsi tek tek kesilir. Tüm malzemeler eşit olarak kesilir.

Haşlanmış et, salatalık, kızarmış salatalık hepsi aynı şekilde doğranır ve bir kaseye alınır.

Üzerine ince kıyılmış taze soğan, dereotu ve bezelye eklenip karıştırılır, tuz karabiber, mayonez eklenip karıştırılır.

Rus Mutfağı Salatası Paytaxt Salatası (Stolicni) servise hazır

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın