Kahvaltı Ekmeği (Brötchen) – En Sevdiğim Yemek

Punch ekmek sabahları iyi gider 😍. Kurabiye kalıplarında pişirilen küçük mayalı ekmek ve ekmek hamurları, çocukların acıktıklarında sandviç gibi yemeleri için bir fırsat olacaktır. Bu ekmeğin tabi ki küçük bir hikayesi vardı.. Gelin görün 🤗

Bunun gibi standart tariflerle uğraşmıyorum. Demek istediğim faydalı olması, çok çalışma gerektirmemesi ve çok çalışma gerektirmemesi 😂🤷‍♀️😜 çünkü bir gün kurabiye pişiriyordum ve bir parça sıcacık ekmek aldım, o yüzden düşündüm. . Hemen yapabilirim. Anlaşılan anneannemin ekmeğinin de bir tuhaf adı var 😂 Ne istersen onu kullan.

Tombik Ekmeği tarifi için mayanın üzerine ılık su koyuyoruz ve şekerle birlikte yoğurmaya başlıyoruz.

Kıvam aldığında yavaş yavaş zeytinyağı, un ve tuzu ekleyip spatula ile kıvamlı bir hamur yapıyoruz. Ben manuel yapmıyorum. Bir sedye veya kapakla örtün ve 30 dakika bekleyin.

Bir tepsi veya fincan kalıbı kullanabilirsiniz. Mandalina parçalarını kesin ve düzenleyin.

Tepside yükselince fırını 200 dereceye ısıtıyoruz.

Fırının karşısına gelecek şekilde bir tencereye fırının altına su koyup orada bırakıyoruz. buharlaşma hakkında. Sonra ekmeğimizi koyuyoruz.

Neredeyse şişmiş su yağı sürdüm. Susam tohumlarını vs. atabilirsiniz. Rengi dönene kadar pişiriyoruz.

Çıkınca üzerini nemli bir bezle örtüp birkaç dakika dinlendirin.

İşte nefis ekmeğimiz hazır. 👌

Dilerseniz tam buğday unu ve ekşi maya da yapabilirsiniz.

Bir gece demlenmesine izin verin ve kendi kendine mayalanması için buzdolabına koyun. Sabah fırına koyun. Sana bağlı. İşte benim ekmek hikayem.

Afiyet olsun

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın