🔥 Bulgur Tarifli Lahana Rulosu için lahana sıcak tuzlu suda haşlanır ve doğranır.
🔥Sinir organları varsa ezilip çamurla yavaşça dokunulabilir.
🔥 Not: Bu sefer bir değişiklik olsun diye kesip tılsım gibi sardım.
🔥 Kurulum tamamlandı.
🔥Lahanaya sarılıp tencereye alınır.
🔥 Üzerine domatesli su dökülür. Flip kapak yerleştirilir ve kapak kapatılır.
🔥 Kısık ateşte 35-40 dakika pişirin.
🔥 Et suyu hazırlanır ve tencereye eklenir. Bir adet pişirme taşı ve alt kısmı kapalıdır.
🔥 20 dakika dinlenirseniz verilir.
🔥 Not: Lahananın kökünü çıkarıp büyük bir tencerede bütün olarak haşlarsanız daha az israf olur.
🔥 Bulgurlu lahana sarması hazır.
🔥Yemek yemeyi sever.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]