Bu Fırın Etli Makarna tarifini pişirmek için önce makarnanızı tuzlu suda 10 dakika haşlayıp süzün.
Ayrı bir tavada önce soğan ve sarımsağı zeytinyağında kavurun.
Kıyılmış eti ekleyin ve pişene kadar bekleyin.
Domatesleri ekleyin, sos iyice köpürüyor.
Tatmak için tuz, karabiber, kekik ekleyin.
Makarnayı sosla birleştirin ve birleştirilene kadar fırlatın. Bu aşamada rendelenmiş peynirin yarısını ekleyin ve tekrar karıştırın.
Üzerine zeytinyağı gezdirdiğiniz kuyuya makarna ve sosu dökün ve üzerine sıvı yağ gezdirin.
Bir bardak suya bir yumurta kırın ve üzerine süt ekleyin. Çatal ile çırpın.
Yumurtalı sütü makarna sosunun üzerine dökün ve hafifçe karıştırın.
Makarnayı kaplayacak kadar rendelenmiş peynir ekleyin.
Önceden ısıtılmış 200 derece fırında peynirler eriyene ve kızarana kadar 15 dakika pişirin.
Fırında etli makarna servise hazır.
Afiyet olsun!
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]