Tatlı Patatesli Omlet – En Sevdiğim Yemek

Bu tarifi dün akşamdan kalan fırından arta kalan patateslerimden yaptım; Ama Tatlı Patatesli Omlet Tarifi için ilk önce patatesleri küp şeklinde doğrayıp kızartın ya da zeytinyağı ve baharatları ekleyip fırında 30-40 dakika pişirin.

Bir tavada biraz tereyağını eritin ve haşlanmış patatesleri ekleyin ve yağda hafifçe döndürün.

Yumurtaları başka bir kaba kırın ve çırpın.

Yağda çevirdiğiniz haşlanmış patateslerin üzerine çırpılmış yumurtayı dökün.

Rendelenmiş peynir ve dereotu ekleyin.

Tat vermek için tuz, karabiber ve kekik ekleyin.

Tatlı Patatesli Omlet servise hazır.

Afiyet olsun!

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın