Acı Tatlı Tavuk – En Sevdiğim Yemek

Acı Tatlı Tavuk tarifi için önce tavuğu lokma büyüklüğünde doğrayın. Derin bir kaba alın.

Zeytinyağı, sarımsak karanfil dökün ve karıştırın.

Ardından tüm baharatları ve soya sosunu ekleyin ve iyice karıştırın.

En az 40 dakika dinlenin.

Bir tavayı ısıtın ve yağı ekleyin.

Marine edilmiş bonfileyi tavaya koyun ve pişirin.

Bonfile kuru yağsız bir et olduğundan, yumuşaması ve baharatları emmesi için biraz su ekleyebilirsiniz.

Son olarak üzerine biraz tohum serpin bence çok yakışmış 😍😋😋

Acı Tatlı Tavuk servise hazır.

Rahatlayın, keyfini çıkarın.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın