Yoğurtlu kavrulmuş pazı tarifi malzemeleri
- 1 pazı bağı
- 1 soğan
- 1 kase yoğurt
- 2 diş sarımsak
- tuz
- kırmızı biber
- karabiber
yukarı
- 1 yemek kaşığı sıvı yağ
- nane
Pazı kavrulmuş yoğurt nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Soğanları küp küp doğrayın ve yağda kavurun.
- Bir süre sonra pazıyı yıkayıp doğrayıp soğanlara ekliyoruz.
- Biraz tuz, karabiber ve kırmızı biberi ilave edip, suyu kaybolana kadar 15 dakika hiç su eklemeden pişirelim.
- Soğuyunca yoğurdu sarımsak tuzu ile karıştıralım ve pazıyı ekleyelim.
- Üzerine sıvı yağ, nane, pul biber ekleyip servis yapalım. Afiyet olsun.
Fotoğraflı yoğurt tarifi ile kavrulmuş İsviçre pazı
Yoğurtlu Pazı Yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]