Havuç tarator tarifi için malzemeler
- 4 yemek kaşığı sıvı yağ
- 2 büyük diş sarımsak
- 3 orta boy havuç
- 4 yemek kaşığı yoğurt
- tuz
Havuç tarator tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Tavaya yağı alıp doğranmış sarımsakları kokusu çıkana kadar kavurun.
- Ardından rendelenmiş havuçları ekleyin ve havuçlar yumuşayana kadar kavurmaya devam edin.
- Havuçlar piştikten sonra soğumaya bırakın.
- Yoğurt ve tuzu bir kaba alın. Bu kısımda yoğurdun içine bir diş sarımsak da koyuyorum tamamen benim tercihime bağlı. Soğuyan havuç ile harcı karıştırın. Afiyet olsun
havuçlu tart tarifi
Havuç Taratoru ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]