Pancar suyu tarifi malzemeleri
- 1 pancar
- 7-8 marul yaprağı
- 3 dal taze nane
- 1 soğan
- 1 diş sarımsak
- 5 su bardağı ince bulgur
- 2 limon
- tuz ve nane
- Salça
- biber salçası
- Sebze yağı
Pancar suyu tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Bulguru bir kaba alıp üzerine ıslatacak kadar sıcak su dökelim.
- Marul, soğan, nane ve sarımsağı doğrayın. Pancarları vaaz etmeme izin ver.
- Ardından bulgura 2 yemek kaşığı salça ve 1 yemek kaşığı biber salçası ekleyin.
- Soğan ve sarımsağı ekleyip iyice yoğurun.
- Üzerine sebzeleri ekleyip limon suyu ve yağı ekleyip karıştıralım. .
Pancar güveç tarifi
Pancarlı Kısır’ın yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]