Petek – Tatlı Yemeğim

Herkese iyi akşamlar. Bugün evde kurabiye yapacak malzeme olmadığı için hızlıca kurabiye yaptım bu yüzden tarifi değiştirdim ama yiyenlerden tam not aldı. Ben ayrılmadan önce kurabiyeler bitti.

Petekli Börek tarifi için yufka ve çörek otu dışındaki tüm malzemeleri uygun bir kaba koyun ve karıştırın.

Yufkalar tek tek çömleğe batırılarak tüketilir ve avuç içinde fazla sıkılmadan iki yumruk büyüklüğünde yapılır.

Hafif yağlanmış tepsiye dizin.

Tüm yufka için aynı yöntem uygulandıktan sonra üzerine çörek otu serpilir ve 180° -190° fırında pişirilir.

AFİYET OLSUN!

(Sosun malzemelerini damak zevkinize göre değiştirebilirsiniz. Krema, labne peyniri, krem ​​peynir, krema kullanıp yumurta miktarını artırabilirsiniz.)

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın