Sarımsaklı Ekmek Ve Labne (Sakallı)

Sarımsak ve Labneh Poğaça (Sakallı) Tarifi, Sarımsak ve Labneh Poğaça (Sakallı) Nasıl Yapılır?

Tüm malzemeleri bir kaba alın ve iyice karıştırın, 15-20 dakika dinlendirin.

Yumurta büyüklüğünde toplar kesip kurulayın. Ben sarımsak ve labne ile yaptım.

Sarımsağın içine beyaz peynir koyup ağzını kapattım. Ben sadece basit olanları yaptım.

Yağlanmış tepsiye dizip üzerine yumurta sarısı sürün ve 180 derecelik fırında altı ve üstü kızarana kadar pişirin.

Kek pişerken üzerine maydanoz ve bir diş sarımsak serpin. yulaf lapası ve tereyağı

Sarımsak ezmesini pişirme kaplarının üzerine dökün

Kurabiyelerin yarısını da labne ile yaptım.

Kekleri ortadan ikiye kesin ve labneyi dökün, kenarını kıyılmış maydanozu suya atın.

Alkolsüz içeceklerimiz hazır.

Afiyet olsun

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın