Ev Yapımı Makarna ve Mantı – En Sevdiğim Yemekler

Mantı Ev Yapımı Makarna Tarifi için önce derin bir tencereye suyu koyun, kaynamaya başlayınca makarnayı ekleyin.

Makarnayı yumuşayana kadar pişirelim.

Yumuşadığında, suyun çoğunu boşaltın. Makarnayı bir parmakla kaplayacak kadar su olmalıdır.

Ardından domates sosunu hazırlayalım. Bunu yapmak için derin bir tavaya sıvı yağ koyun. Biraz sıcakken salça, tuz ve toz biberi koyup kavuralım.

Başka bir kapta yoğurdu pürüzsüz olana kadar çırpın, 2 diş sarımsağı havana koyun ve yoğurda ekleyin.

Sarımsaklı yoğurdu ve ardından salçalı sosu makarnanın üzerine dökün.

Mantı Lezzetinde Ev Yapımı Makarna servise hazır.

Afiyet olsun…

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın