Mozzarella Peynirli Tavuk Pirzola – En Sevdiğim Yemek

Tavuk Pirzola ve Mozzarella Peyniri Tarifi için önce tavuk pirzolalar tuz, karabiber ve zeytinyağı ile karıştırılarak fırının ızgara bölümüne yerleştirilir.

Bu sırada domatesler ortadan ikiye kesilir, sarımsaklar 3’e ve 4’e bölünür, biberler kesilir.

Peynir, baharatlar, zeytinyağı karıştırılarak salata gibi bir karışım elde edilir.

Bu sırada ızgarada uçları pişen tavuğu çevirin ve diğer tarafını 7-8 dakika pişirin.

Üzerine karışım dökülür ve tekrar fırına verilir.

Peynir eriyip domatesler biraz yumuşayınca yemeğimiz hazır.

Tavuk Pirzola ve Mozzarella Peyniri servise hazır.

Afiyet olsun…

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın