Tavuklu Erişteli Pilav – En Sevdiğim Yemek

Merhaba arkadaşlar yine nefis bir tarif için bismillah diyerek başlayalım.

Öncelikle bir tavaya sıvı yağı koyup biraz ısıtalım.

Küçük doğranmış gögüsleri bir tencerede suyu bitene kadar haşlayalım.

Daha sonra ince ince doğrayıp soğan ve biberi kavurun.

Erişteleri ekleyip rengi dönene kadar kavurun.

Kabuğu soyup ince doğranmış domatesleri ekleyip kapağını kapatalım.

1-2 dk. Bekleyelim, domates yumuşayana kadar salça ve baharatları koyup su dökelim.

İstenilen yumuşaklığa ulaştığında kapatın.

5-6 dk. Dinlenmeye bırakıp ince kıyılmış maydanozla servis edebilirsiniz.

Deneyenlere bol şans.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın